Küçük en iyi geciktirici sprey Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article



This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Erkekler arasında olabildiğince yaygın olan bir cinsî sıkıntı olan erken inhilal, birmebzul kişinin yaşadığı ve seksüel evetşantıyı aksi yönde etkileyen bir durumdur.

Uzun soluklu ve keyifli anların kapılarını aralamak isteyen bireyler karınin ülküsel bir yöntem sunar.

İkinci kenar bulaşık ise, spreyin bazı kişilerde alerjik reaksiyonlara sebep olabilmesidir. Spreyde kullanılan maddelere karşı alerjisi olan kişilerde, tasarruf sonrasında kaşıntı, kızarıklık, şişlik gibi belirtiler ortaya çıkabilir.

Geciktirici spreyler çoğunlukla ciğererdikleri kimyasallar nedeniyle ciltte yanma, kötü işaret ve sair cephe etkilere münasebet olabilirler. Fakat natürel içerikli olan ve ciltte yanma hissi yaratmayan geciktirici sprey markaları da mevcut.

Bu nedenle kullanmadan önce bir esenlik çkızılışandaçna danışmanız faydalı olacaktır. En hayırlı geciktiriçi yorumlar da aynı şekilde kişiden kişiye farklı etkilerin görülmesini sağlayabilir. En İyi Geciktirici Yorumlar şu şekildedir;

Sprey kullanımı, azca miktarda ab ile yıkanarak temizlenmeli ve deniz olmayan bir alanda saklama edilmelidir.

Bu problem fiziksel bir nedenden kaynaklı olabileceği kadar psikolojik menşeli de mümkün. Bu problemin giderilmesinde çoğunlukla geciktirici spreyler kullanılır. Pekâlâ, geciktirici spreyler elbette kullanılır?

En hayırlı geçiktirici ürünlerden biri olan Carino E Bella C7 Kişi Kremi penisin ucunda çok az uyuşma oluşturur. Bu uyuşukluk takanak zevkini azaltacak düzeyde değildir. Erkekler Carino E Bella C7 Erkek Kremi kullandıklarında tensel ikazlma esnasında rahatlama refleksini kolayca kontrol edebilir ve ilişkiyi uzun mevkut olarak devam ettirebilirler.

Adamların cinsî dirimında en kesif mukabillaştığı sorunlardan biri er rahatlama sorunudur. Bu sorunun giderilmesinde ise çoğunlukla geciktirici sprey kullanmaı tercih edilmektedir. Kişinin evet da karşı cenahın istediği zamandan önce ereksiyon başüstüneğunda bu keyfiyet erken boşalma olarak adlandırılır. Bu problemin evetşanmasında patetik olan faktörlerden biri deneyimsizliktir.

unutmayin ki erkeklerde her bosalmada iliski beş altı daha uzar. kadinlarda vaziyet tam tersidir. iliskiye girdikce her bosalmadan sonra elan cabuk bosalirlar. kocanizin kac nöbet bosaldiginin bir onemi yoktur. gerek 1 öğün bosalsin 20 zaman sursun, isterse 5 defa bosalsin 20 an sursun. bu sekilde devam ederseniz iliski onun icin cok kolay birsey haline gelecektir. hergun pilav yerseniz bikarsiniz. kocanizda hergun bunlari yasadiginda bikacaktir ve icap istemez bosalmalar uzayacaktir.

Sadece zevkli birleşimlerin değil, aynı erken boşalma sorunu zamanda ruh bilimsel ve sosyolojik birfena açıdan partnerlerin arasındaki bağı esirgeyici uzun deneyim sağlayan maddeler, beklentileri kontralayıp elan işleyen ve ne istediğini bilen birleşimlerin oluş gücüne katkı sunup sizleri memnun ediyor.

Fakat her ürün kabilinden, geciktirici spreylerin de üst etkileri olabileceği ve zatî hoşgörü seviyelerine nazarıitibar edilmesi gerektiği unutulmamalıdır.

Son bir bilim bile kazandırmak isterim: Er inhilal şayet fiziki kaynaklı bileğilse %100 tahminında sağaltım edilebilen bir tensel esenlik sorunudur. Size en andıran psikiyatri hekimine kafavurarak bu sorundan sözıcı olarak kurtulmanız da muhtemel.

Report this wiki page